tabblad algemeen

woensdag 7 april 2010

Werf geselecteerd

Een van de meest lastige beslissingen, die we tot nu toe hebben moeten nemen is de selectie van de werf en dan met name voor het timmerwerk. Circa twee maanden geleden heb ik een advertentie op marktplaats gezet en toen werden we overvoerd met aanbiedingen van timmermannen. Een aantal van hen heeft ook een serieuze aanbieding gemaakt. Iemand die ook reageerde was Matthijs Moed van www.moedvangulpen.nl en uiteindelijk gaan we met hem/ hun in zee. En dat niet alleen voor het timmerwerk, maar ook voor het staalwerk. Naast dat ze goede en duidelijke prijzen hebben neergelegd hebben we ook veel vertrouwen in hun kunde. Wat ons tevens erg beviel was de snelheid van reageren, duidelijkheid in communicatie en het ook veelvuldig werken met email. Ze zijn tenslotte ook nog relatief jong (circa 30 jaar) en dat sluit wel erg goed aan bij onze wijze van communicatie. We hebben ongelofelijk veel zin in het proces en hopen dat het net zo mooi wordt als we in gedachten hebben. De tijd zal het uitwijzen. We zullen iedereen regelmatig op de hoogte houden van de vorderingen en hoe het proces verloopt.

Vrijdag ga ik kijken hoe het met de inkorting bij Talsma verloopt; ik hoop dat het er al mooi uit gaat zien! Vrijdag dus weer nieuwe foto's!



1 opmerking:

  1. Wow! My scheepje was lengthened and shortened again, but long ago. It's amazing how it is done. You two have an amazing adventure ahead!

    BeantwoordenVerwijderen