Blog over het verbouwen van Kempenaar tot modern woonschip

We wonen al jaren op dit prachtige woonschip! Onze verdere avonturen zijn te lezen op www.waterloft.nl



zondag 22 augustus 2010

een dag met actiepunten van.....

Na zo'n weekend klussen blijven er nog veel actiepunten over om door te geven of iets anders mee te doen. Hier een uitsnede van zo'n lijst:
- de latten om het plafond te bevestigen zitten er nu in, maar we moeten het met Matthijs er nog over hebben hoe we de koof voor het licht zo mooi mogelijk in kunnen verwerken; dus dat wordt even bellen morgenochtend.
- niet alle ramen van Wigo sluiten goed; dus waarschijnlijk moet een monteur komen om dit na te kijken of te corrigeren; dus even Wigo bellen
-de ramen van Wigo moeten eigenlijk afgekit worden en aangezien wij daar niet zo goed in zijn (het wordt niet strak) moeten we iemand regelen. Matthijs of misschien een andere goede kitter?
-we hebben besloten de binnenkant te laten spuiten; via marktplaats hebben zich een paar specialisten gemeld; nu nog de goede kiezen. Tevens moeten we zo goedkoop mogelijk de speciale spuitverf kopen (er zit echt veel verschil in prijs!)
- een pijp kan nu achteraf toch weg geslepen worden en dat schept ruimte; onze roef kan dus  misschien wel wat beter ingericht worden; weer werk voor Wendy!
-1 van de te openen patrijspoorten zit net even te dicht bij een loosgat, waardoor als de poort openstaat er water naar binnen loopt. dit is niet echt handig dus maar even overleggen met Matthijs.
-verder moeten we nog heel wat bestellen qua spullen!
- en dan ben ik ongetwijfeld nog wel heel wat vergeten.


En zo blijft die actielijst lang en dat zal ook nog wel even duren. Toch blijft het leuk om te doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten