Blog over het verbouwen van Kempenaar tot modern woonschip

We wonen al jaren op dit prachtige woonschip! Onze verdere avonturen zijn te lezen op www.waterloft.nl



woensdag 24 februari 2010

het komt er bijna aan

De bank blijft niet makkelijk en vraagt steeds iets nieuws, maar het lijkt erop dat nu de laatste hobbel is genomen. Dat betekent dat we hopelijk volgende week woensdag of donderdag bij de notaris kunnen zitten. Waarschijnlijk gaan we dat weekend dan ook met de huidige eigenaar varen naar de scheepswerf. Hopelijk is het ijs op het IJsselmeer wel wat weg; dat schijnt nu nog niet het geval te zijn.


Het verhaal van de vloer ontwikkelt zich ook verder. We hebben nu toch wel erg grote twijfels over hoelang het marmoleum mooi blijft; menig verkoper waarschuwt ons ervoor dat het niet lang strak blijft. Misschien wordt het dan toch het hergebruik van de Azobe buikdenning; dat zou wel veel meer cradle to cradle zijn!

Tevens heeft Cees onze architect de tekeningen bijgewerkt; het lijkt er nu toch op dat we er qua exterieur en staalwerk bijna zijn. Cees is nu bezig met de constructietekeningen zodat we binnenkort offertes kunnen opvragen voor de scheepswerf, zodat ie na de inkorting kan blijven liggen bij dezelfde werf of naar een andere werf gevaren wordt. Ik ben erg benieuwd naar de prijs.
Let niet op de kleuren, want dat zal wel wat anders worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten